De leukste weetjes en posts op een mannenblog

Op mannentips.nl kan je bijvoorbeeld eens een kijkje nemen als je op zoek bent naar een leuk mannenblog. Blogs zijn namelijk niet alleen voor vrouwen. Online is er ook genoeg leesmateriaal voor de mannelijke lezer te vinden. Van ruige hobby’s tot mooie kleding, op een mannenblog is er voor elke man wel wat te vinden. Zo vind je welke kapsels nu in zijn, waarom buiten sporten zulke goede activiteiten zijn voor jou en je vrienden en welke gave games, websites en apps je echt eens moet checken. De mannenblogs zijn niet alleen leuk voor de mannen, maar ook handig voor de vrouwen die hun mannelijke kennissen beter willen begrijpen.

 

Kort en lang, het kan allebei

Wat je nu veel onder de mannen kapsels ziet is lang haar bovenop. Scheer je het helemaal op aan de zijkant, is het wat langer of heb je zelfs helemaal niks meer aan de zijkant zitten, het kan allemaal, zolang je die bovenkant maar wat langer laat, zodat je een zwoele lok kunt creëren. Veel zie je nu het makkelijke kapsel. Daarbij is de bovenkant iets langer dan de zijkant, maar niet veel. Je laat je haar nonchalant vallen zoals het natuurlijk zou doen met een scheiding erin. Je hebt hier ook niet veel stylingproducten voor nodig. Je kan ook de zijkant helemaal wegscheren, wat een stoere en strakke look geeft.

 

Verwijzingen naar andere mannensites

Dan krijg je op veel blogs ook met andere blogs te maken. Meestal verwijzen ze je door. Een verwijzing die veel gemaakt wordt is de verwijzing naar Skoften blogs. Skoften is afkomstig van het woord schoften. Dit begon ooit als website, opgezet door twee vrienden. Op deze website vond je vooral veel mooie vrouwen, leuke filmpjes en foto’s, reportages, maar er was nog veel meer op te vinden. Deze website werd steeds populairder. Er is zelfs een app voor gemaakt. Het werd een enorme taak om deze site te onderhouden, dus hebben de opzetters hier hun baan van gemaakt.

 

Inspiratie voor de gaafste activiteiten

Buitensporten is een goede activiteit om met vrienden te doen. Als je wel eens op een mannenblog kijkt, had je dat vast al geweten. Outdoor sporten kunnen behoorlijk extreem zijn en veel adrenaline in je losmaken. Voor mannen met veel testosteron is dit sowieso een aanrader. Daarnaast is het goed voor de vriendengroep. Tijdens sporten in teamverband kunnen jullie als groep met elkaar verbinden en dichter naar elkaar toe groeien. Daarnaast zal je misschien in een ongemakkelijke of enge situatie komen, waardoor mensen anders reageren dan ze normaal zouden doen. Zo zie je iemand ook op een andere manier.

 

Hulp nodig bij je cadeaukeuze?

Man of niet, je kan altijd wel een reden bedenken om een mannenblog te bezoeken. De mannen voor vermaak en de vrouwen voor inspiratie. Zo kan het soms behoorlijk lastig zijn om voor je man, vriend, broer of andere mannelijke kennis een cadeau te bedenken. Want wat vinden die gasten nou leuk? Vaak kan je hier achter komen door een blog te bezoeken. Je ziet waar veel over geschreven wordt, dat zullen veel mannen dan wel leuk vinden. Daarnaast kan je ook een activiteit cadeau geven. kijk bijvoorbeeld over welke sport veel geschreven wordt en ga samen een sportwedstrijd bekijken.

About inyourface

Check Also

Dit zijn de voordelen van een mobiele airco

In de warme zomermaanden is het wel zo prettig wanneer je binnenshuis lekker koel kan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties

Geen reacties om te tonen.